|
Post by johnny on Aug 4, 2014 22:09:18 GMT
Zasto su vase donacije od sustinskog znacaja za nas?
Pokretanje mreze ove velicine je skupo,i nazalost neko mora da plati te racune.U ovom trenutku smo zeleli da naglasimo,da bez Vasih donacija,mi ne bismo bili u stanju da Vam pruzimo ovakvo igracko iskustvo.
Zajedno mozemo sve,sto smo to i dokazali!Svako od nas da doprinese malo,i ostvaricemo MNOGO!
Vasi prilozi su neophodni za nas kako bi ova mreza radila.Sa svojim prilozima mozemo financirati servere,teamspeak,masine,webhost kao i ostale stvari koje cine ovu zajednicu najboljom. Kada doprinosete donaciju,vi pokazujete Vase "Hvala",za sve sate provedene da bi se ovakvo nesto stvorilo,kao i Hvala nasem Staff Teamu.Svaka suma novca koja ostane viska bice potrosena na odrzavanje stabilnosti servera,reklame,nove masine,i svih ostalih stvari kako bi unapredili ovu zajednicu. Mi smo svjesni da na zajednici ne moze biti takvo stanje da se sva djela vide na prvi pogled,ali bez brige,MI URADIMO ONO STO KAZEMO! Nadam se da sam Vam dao opcu ideju o tome zasto su donacije cjenjene i gjde nam je cilj doprinos. Jos jednom,Hvala vam za izradu svega ovog i za sve doprinose prema TG,koje su veoma cenjene! Pozdrav, TG Community Staff 'Owner
|
|